Lubomír Brdíčko již druhým rokem úspěšně spolupracuje s extraligovým HK Mountfield Hradec Králové!

Je to již více jak dva roky, co úspěšný podnikatel p. Lubomír Brdíčko začal jednat s extraligovým HK Mountfield Hradec Králové o servisu holí.

Začátky nebyly jednoduché. Jen na první schůzku, kde by představil svou vizi spolupráce, čekal p. Brdíčko půl roku. Ale 18. 6. 2019 se přece jen dočkal. Ten den se sešel s generálním manažerem týmu panem Alešem Kmoníčkem a kustodem a vedoucím "A " týmu Ladislavem Součkem. Představil pánům projekty pro oddíly ledního hokeje. Zároveň se velmi intenzivně bavili o servisech holí, o technologii servisů a o problematice "vyměklých" holí. Dozvěděli se také, že hole od pana Brdíčka již s kladnou odezvou nezávisle testoval na "suché" letní přípravě hráč HK Mountfiled Hradec Králové Aleš Jergl. V duchu vzájemné důvěry se všichni zúčastnění dohodli na první testovací dávce holí pro extraligový "A" tým.

Za nějaký čas se uskutečnila další schůzka, na které vedení týmu zhodnotilo testování holí a protože byli s holemi velmi spokojeni, dohodli se na zahájení spolupráce a to od sezony 2019/20. Tato spolupráce se týkala extraligových týmů Juniorů a staršího dorostu HK Mountfield Hradec Králové a byla založena na osobním kontaktu a zrychlených termínech dodávek.

Poté pan Brdíčko navázal spolupráci i s vedoucím sportovních tříd a trenérem powerskatingu panem Martinem Stehnem.

Již druhou sezónu trvající spolupráce vypovídá o tom, že spokojenost je na obou stranách. Prioritou je zde garance zrychlených dodávek při zachování ceny a zlepšení kvality servisu.

Více na https://www.lubomirbrdicko.cz/